Referenties

De ambassadeurs van Quality Mentor

>200

ICT dienstverleners

>100

QM ambassadeurs

Enkele ambassadeurs

Gerrit Splinter

Stimuleren en ontwikkelen van digitale competenties

Maurice is rap van de tong, maar weet exact waar hij het over heeft. Door de wol geverfd, zoals men dat noemt. Alle plussen en minnen weet hij nauwkeurig aan te geven als het gaat om mensen voor bedrijven te trainen. Wat nuttig is, wat niet? Wat echte noodzaak is? Wat prioriteit heeft? Kortom er is zoveel meer "rendement" te halen uit uw medewerkers. Echter dat weten ze zelf vaak nog niet! Om dat duidelijk te maken kan ik Maurice aanbevelen.

Cornelis van Tuijl

Manager IT bij ISO Groep Automatisering B.V.

Maurice is een enthousiast ambassadeur van zijn online trainingen! Als IT partij werken we graag samen met Maurice om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van training en adoptie rondom Microsoft 365 en Security,
Richard Schouten

De veiligste werkplek voor de moderne accountant

Wij verkopen een serverloze oplossing voor de accountancy. Deze is volledig gebouwd op de Microsoft365 omgeving van de klant. Dankzij de enorme hoeveelheid trainingen van 5 minuten die we via de oplossing van Maurice bij onze klanten aanbieden hebben alle betrokken partijen een enorm voordeel.
(1) Het accountantskantoor heeft medewerkers die veel meer functies van de Microsoft365 omgeving optimaal inzetten te behoeve van het kantoor. (2) Wij hebben minder vragen over het gebruik van de als maar groeiende lijst met applicaties op onze support afdeling. (3) De medewerkers van het kantoor ontwikkelen zichzelf veel sneller waardoor ze hun persoonlijke carrière een boost geven. En (4) we helpen Maurice (wat een fantastische vent met een groot hart is dat) om het product steeds beter te maken.
Martin Kries

Sr. Leverancier / contract manager bij Ministerie van Defensie

Fantastische ervaring met de gratis on-line cursus MS Teams.
Vanmorgen de cursus MS Teams gedaan om vanmiddag een sollicitatie gesprek te kunnen voeren m.b.v. MS Teams. Goed gesprek kunnen voeren nu hopen op een positief resultaat.
Maurice dank je wel voor deze geweldige mogelijkheid.


Astrid Bergman

Aanbestedingsjurist bij International Tender Services (ITS) B.V.

De training 'Sneller en Slimmer werken met Office 365' is een erg leerzame en leuke training om te volgen. Juist die onderwerpen worden behandeld waar iedereen wel eens tegen aan loopt en die tevens zorgen voor frustratie. De training verschaft op beknopte wijze inzicht in de simpele oplossingen die deze frustraties voorkomen.

Download de flyer met Business Partners

100% tevredenheid gegarandeerd!

Toch niet tevreden over de trainingen?
Geen probleem! Laat ons dit binnen 14 dagen na aanschaf weten, en je krijgt je geld terug.