In-Company training

Maatwerk op uw eigen locatie

15

eigen Microsoft gecertificeerde docenten

14 titels

voor alle Microsoft applicaties en meer

2 maanden

vragen stellen per e-mail aan de trainer(s)

Maatwerk op uw locatie

Vooraf doen we een telefonische of online intake. Deze wordt door  de trainer zelf verzorgd. Tijdens de training krijgen de cursisten de mogelijkheid om specifieke eigen onderwerpen aan te kaarten en vragen te stellen die specifiek voor uw organsiatie belangrijk zijn. Natuurlijk kan er ook gewerkt worden met eigen bedrijfsinformatie en/of -documenten om de training zoveel mogelijk op de praktijk te laten aansluiten. Input vanuit de organisatie en gebruikers is dus juist heel belangrijk!

“Fijne trainer, pragmatisch en met veel theoretische kennis. Hij luisterde goed naar de vragen en behoeftes van de cursisten. Medewerkers zitten in hun eigen omgeving en dat scheelt veel reistijd."

Head of Business Control

Duidelijke uitleg met prima voorbeelden

Power BI training op locatie, gegeven door Bert Roos op 15 en 21 juni 2023
Duidelijke uitleg met prima voorbeelden, programma afgestemd op behoeften van de groep (interne training op locatie).
- We hebben in fact twee-in-één training gehad van (1) Power Queries en Power Pivot Tables in Excel, waarmee je grote massieven data vanuit meerdere files/bronnen in één model kan benaderen/analyseren; en (2) dit model (als je wilt) verder naar Power BI exporteren om data beter te visualiseren in tientallen visuals en dashboards. Het leukste van deze training is dat je al heel veel in standard Excel toepassing kan realiseren zonder extra licenties. Het is niet alleen maar een Power BI, het is ook een andere/effectiever manier om met Excel te werk gaan.
- Bert Roos is een zeer deskundige Excel en Power-BI trainer!

Top trainers

Voor alle trainingen maken wij alleen gebruik van eigen trainers en consultants. Naast de theoretische kennis, hebben zij ook veel praktijkervaring in het trainen van individuen en/of groepen. We besteden naast de standaard lesstof ook aandacht aan praktische tools, tips en vaardigheden. 

Tijdens het maken van de oefeningen zal er veel aandacht worden besteed aan het individu. Wij werken bewust niet vanuit een lesboek, omdat een boek meer afleidt tijdens de training dan dat deze toegevoegde waarde levert.

Microsoft gecertifceerde trainers
Jaarlijkse toetsing  op betrouwbaarheid en kwaliteit

Veel theoretische kennis en ook veel praktijkervaring.

De groepstrainingen zijn interactief en hebben een ‘hands-on’ karakter.

Nazorg

Alle personen die de training hebben gevolgd, kunnen in een periode van twee maanden na de training nazorg aan hun docent vragen door per e-mail vragen te stellen via een e-mail helpdesk. De vragen worden binnen 48 uur beantwoord; normaliter op dezelfde werkdag.

Na afloop van de klassikale training ontvangen de deelnemers een Deelname Certificaat. Ook sturen we een (digitaal) evaluatieformulier aan de deelnemers om zo een totaal-rapportage te kunnen aanleveren met daarin de toegevoegde waarde per individu en voor de totale groep.

“De klassikale training was prettig. Goede sfeer en daardoor was er ook een sterke motivatie bij de medewerkers om kennis te vergaren. Door het intern te verzorgen kon de inhoud goed worden afgestemd op het kennisniveau van de medewerkers en konden we onze eigen praktische voorbeelden gebruiken in de training.

Gerrit Splinter - Directeur Splinter Mobiel

In-Company training:

de voordelen

  • Maatwerk, training speciefiek voor uw organisatie
  • Werken met eigen voorbeelden uit de praktijk
  • Effectief en efficiënt
  • Tijdwinst, kost minder tijd dan een externe training
  • Lager kosten per cursist
  • Duidelijke rapportage door de heldere evaluatie
  • Deelnemerscertificaat
  • Hele goed nazorg zodat er altijd antwoord komt op mogelijke vragen

Download de flyers

In-Company

Uitleg In-Company

Prijzen In-Company

100% tevredenheid gegarandeerd!

Toch niet tevreden over de trainingen?
Geen probleem! Laat ons dit binnen 14 dagen na aanschaf weten, en je krijgt je geld terug.