HOE AVG-PROOF IS UW ORGANISATIE?

METEN IS WETEN
MEET U HET?... EN WEET U HET?

QuickScan is METEN

11 verschillende AVG onderdelen

AVG-compliancy

dynamische software, voortdurende actualisatie

Training is WETEN

strakke organisatie, inrichting en ICT optimalisatie

Unieke combinatie van training en software

ZOEK HET ZELF MAAR UIT

Al sinds 2018 moet elke onderneming voldoen aan de nieuwe Europese privacywetgeving.
Volgens de AVG moet u waarborgen dat de ‘organisatorische en technische‘ inrichting van uw bedrijf de persoonsgegevens  volledig beschermt. Zoek eigenlijk zelf maar uit hoe.

METEN

Unieke software meet grondig en volledig alle voorgeschreven verplichtingen van de AVG voor elke ondernemer, groot of klein. Het programma biedt -naast de meting ook alle- adviezen, procedures en registers. 
U hoeft niet zelf te zoeken. 
Het is een mooi compleet programma.

WETEN

In 11 verschillende AVG onderdelen laten wij u de opzet voor de inrichting van uw bedrijf zien zoals de AVG die vereist. Hierbij wordt geen enkele verplichting van de AVG overgeslagen.
We presenteren u dit op een praktische manier zonder moeilijkdoenerij.


Onthulling: altijd AVG compliant

Wij zijn er van overtuigd dat zowel een boete als reputatieschade, zelfs bij een omvangrijk lek, niet aan de orde zijn als de motor, de infrastructuur, de centrale inrichting op orde is. Hiermee kan namelijk onomstotelijk aangetoond worden dat het lek niet aan u te wijten is omdat u er werkelijk alles aan heeft gedaan om dit volledig te voorkomen (artikel 24, de inrichting).
Ik ben overtuigd en schrijf me gelijk in

AVG heb ik geregeld toch?

Natuurlijk heeft u vanaf 2018 al van alles geregeld om te voldoen aan de AVG-wetgeving. Security is dynamisch, dus is meten en weten heel belangrijk. Wat in 2018 prima was is nu achterhaald.
Als ondernemer heeft u te waarborgen dat de organisatorische en technische veiligheid aanwezig is binnen uw bedrijf. Zodat  de veiligheid van de opslag van de persoonsgegevens geen enkel risico loopt”.

Dit is de wettelijke opdracht voor u als ondernemer, alleen wordt er niet uitgelegd hoe u dit moet doen, behalve dan dat u een paar verplichte registers en verklaringen dient op te nemen in uw omgeving.

Dit zijn natuurlijk slecht cosmetische oplossingen die de (organisatorische en technische) infrastructuur en daarmee de veiligheid van de gegevensbescherming niet verstevigen.

De unieke combinatie van Meten - Training - Weten en dit blijven monitoren zorgt ervoor dat u dat u AVG compliant blijft. Geen datalekken, geen boetes en geen reputatieschade. Klinkt eenvoudig en dat is het ook.

Geweldig ik schrijf me in


Voor wie is deze AVG training?

Deze training is voor iedereen beschikbaar en vooral geschikt voor de  medewerker die werkt met persoonsgegevens, ongeacht op welk niveau. Wij kunnen elke vraagstelling op elk vlak van de AVG beantwoorden. De deelnemers bepalen daarmee zelf de inhoud en het niveau van de sessie. Heerlijk interactief.

  • Security Officer
  • Privacy Officer
  • CISO
  • Business-analisten
  • Procesmanagers
  • (Informatie) Managers
  • Directie
Ja ik schrijf me gelijk in voor deze AVG training


Referenties

ZZP/MKB

We zijn een klein adminstratiekantoor en hebben gekozen voor GDP-I. We dachten dat we alles goed haden georganiseerd. Leek voor ons niet zo complex met 6 medewerkers. 

Binnen 2 uur hebben we de quickscan afgerond en daarna de training gevolgd. Het was eigenlijk meteen duidelijk dat we toch echt behoorlijk kwetsbaar waren. En ook werd gelijk duidelijk welke stappen we moesten nemen om AVG compliant te zijn. Echt fijn dat we dit hebben doorlopen. Dat geeft een veilig gevoel.

MKB

De laatste tijd zijn we met minder mensen op de verkoop binnendienst, de druk is toegenomen. Dan is het moeilijker om de AVG-procedures te volgen. De kans op een datalek ligt dan op de loer. Gelukkig zijn we gestart met de GDP-I software en de training. Alles is gelijk beter georganiseerd en de kans reputatieschade is sterk afgenomen. Het is niet eenvoudig om nu goed personeel binnen te halen, dan moeten de procedures en de IT op orde zijn om schade te voorkomen.

MKB plus

Met meer dan 200 medewerkers in de zorg kunnen we ons niet veroorloven dat er op het gebied van privacy wat mis gaat. De kosten die we dan krijgen door schade aan onze reputatie is niet te overzien. En dat staat dan nog los van het mogelijke omzetverlies. Met de GDP-II software en training hebben we de gehele organisatie gescand en zijn er meer mensen bewust bezig met de procedures. Dat denk je klaar te zijn maar AVG-regels en technologie staan niet stil. We moeten de processen continu blijven monitoren!

Dit mag u verwachten van de GDP training en software

Trainers zijn ervaren juristen

Praktijk gericht met een zeer brede kennis, er is geen vraag over de AVG die ze niet kunnen beantwoorden

11 verschillende onderdelen van de AVG-wetgeving passeren de revue

Wij bieden de opzet voor de inrichting van uw bedrijf  zoals de AVG die vereist.

AVG-wetgeving makkelijk gemaakt, praktisch en grondig

Na de sessie weet u precies waar het bij de inrichting volgens de wet om gaat.

Het meten in cijfers hoe AVG-proof u daadwerkelijk bent

Na het voltooien van de quickscan heeft u binnen 1 uur precies in beeld welk cijfer in percentages elk onderdeel heeft op AVG bestendigheid.

Dynamische software die met u meegroeit

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en actualiseren het programma voortdurend.

Quality Mentor en GDP AVG-compliant

Training en opleiding is zeer belangrijk; Maurice Reijmer is gepokt en gemazeld in trainingsland. Na diverse managementfuncties bij opleidingsorganisaties is hij gestart met Quality Mentor. Geweldige content met een bak ervaring, wat wil je nog meer.  24/7 leren waar en wanneer je maar wil. De DIEV-training draait al jaren succes. Een samenwerking met GDP (General Data Protection) is dan ook logisch: GDP brengt de kennis samen van accountants, juristen en softwareontwikkelaars. De verwarring en vele vragen rondom de AVG-wetgeving ligt ten grondslag aan de start van GDP. GDP wil bedrijven beschermen tegen de ingrijpende sacties van de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer grip geven op alle processen zonder daar onevenredig veel tijd aan kwijt te zijn.

Wow, ja die training wil ik volgen


Reserveer gelijk, dit zijn de opties

woens

23 

nov

2022

€ 295,- p/p
9 - 12u

GDP klassikaal

Locatie: Hotel vd Valk

 Hoofdveste 25,

3992 DH Houten

vrijd

16

dec

2022

€ 295,- p/p
9 - 12u

GDP klassikaal

Locatie: Hotel vd Valk

 Hoofdveste 25,

3992 DH Houten

data

voor

2023

volgen

€ 295,- p/p

9 - 12u

GDP klassikaal

Locatie: Hotel vd Valk

 Hoofdveste 25,

3992 DH Houten

Veelgestelde vragen over de training GDP (FAQ):

FAQ GDP AVG

Voor welke medewerkers is deze training geschikt?

Iedere medewerker die met data werkt. De training is makkelijk toegankelijk, er is geen specifieke kennis nodig van de AVG-wetgeving.

Is de GDP training inclusief de software

Nee, de software kunt na de training aanschaffen. Hiermee krijgt u continuïteit voor uw AVG compliancy.

In 2018 hebben we de AVG al geregeld, waarom moet we dit blijven doen?

Activiteiten met en het verwerken van persoonsgegevens vallen veel sneller onder de privacywetgeving. Dit komt vooral omdat het begrip 'persoonsgegevens' sterk is veranderd. Uw verantwoordelijkheid als ondernemer is voor de juiste en optimale inrichting van uw totale registratie en het gebruik van uw computerbestanden en programma's is veel groter geworden. Met deze training en software blijft u continu compliant.

Wanneer voldoe je eigenlijk aan de AVG-wetgeving?

Zodra de training is afgerond en de GDP software is geïnstalleerd is uw organisatie AVG compliant. De inspanningsverplichting om te zorgen voor organisatorische en passende maatregelen is dan gestart. Hierna moet u er actief mee blijven en ook dat is in de GDP software opgenomen.

Is het nodig om een FG (Functionaris Gegevensbescherming) te hebben?

Afhankelijk van de omvang van uw organisatie is het wel of niet noodzakelijk. Het is in ieder geval wel aan te raden. De uitkomsten van de scan en de aanbevelingen van de software kunt u het beste delen met de FG.

Kan de training ook In-company worden gegeven zodat we gelijk meerdere medewerkers kunnen trainen?

Zeker, stuurt u hiervoor een e-mail naar: mreijmer@qualitymentor.nl.

Wat doet de GDP software precies?

Deze unieke software meet grondig en volledig alle voorgeschreven verplichtingen van de AVG voor zowel grote als kleine bedrijven.
Je krijgt op elk getoetst onderdeel exact te horen wat je nog moet doen om je AVG compliancy te verhogen. Indien gewenst biedt de software de extra mogelijkheid om elk onderdeel op zeer gedetailleerd niveau te onderzoeken.
Alle mogelijkheden om de compliancy te verhogen worden je na de toets per onderdeel aangereikt in adviezen, procedures ,registers of verplichte verklaringen. Je hoeft er niet zelf naar op zoek. Het programma is compleet.
De checks voor de verschillende onderdelen dienen in de tijd, op een aangegeven moment, herhaald te worden. De AVG compliancy is immers een dynamisch proces alleen al omdat je als bedrijf met nieuwe producten of diensten kunt gaan werken en daarmee ook met nieuwe klantengroepen.

Wat kost de GDP software?

We bieden twee versies aan:
GDP-I € 1.795,- voor ZZP/MKB
GDP-II € 2.795,- voor MKB plus
ex. btw.

Duidelijk ik reserveer graag een plek

100% tevredenheid gegarandeerd!

Toch niet tevreden over de trainingen?
Geen probleem! Laat ons dit binnen 14 dagen na aanschaf weten, en je krijgt je geld terug.